Autor: Claudia Andros • 6. juuni 2019

Salvesti ainuomanik võttis pea pool miljonit dividendi

Salvesti juht ja ainuomanik Veljo Ipits.
Foto: Raul Mee
Toidutootja Salvesti ainuomanik Veljo Ipits võttis välja kolme aasta suurima dividendi 430 000 eurot.

Eelneval kahel aastal on Ipits võtnud 100 000 eurot dividendi.

Ipits ütles, et võttis suurema dividendi, sest tahtis investeerida teise ettevõttesse. Ipits ütles, et ostab maad oma kodu lähedal asuvalt uusarendusprojektilt. "Ma olen huvitatud, et see arendus kulgeks sellisel viisil, nagu minule kõige paremini sobib."

"Jah" investeerimisele

"Investeerimiseks on alati õige aeg!" ütles Salvesti omanik. Ipitsa sõnul varieerub soodne aeg valdkonniti ning käib periooditi, näiteks majanduskasvu ajal on hea investeerida just start-up'idesse ning tootmisesse. Ipits uskus, et tootmine on valdkond, mis viib pea alati kasumini, seega selliseid investeeringuid ei tasu karta.

Pigem on ainuomaniku silmis kaheldava väärtusega investeerida praegu hoopis meelelahutusse või kaubanduskinnisvarasse, kuid ka see sõltub projekti enda potentsiaalist. Ka Salvest investeerib tänavu. "Teha tuleb just seda, mida sa kõige paremini oskad," lisas ta.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077